om oss

Din Rådgivare i Mälardalen Kapitalförvaltning  AB drivs av grundarna Nils-Oscar Berggren och Håkan Bäck


Nils-Oscar är jurist och har mångårig erfarenhet av kapitalmarknaden och har arbetat som rådgivare inom Private Banking. Nils-Oscar är bolagets VD.   


Håkan har arbetat som rådgivare inom Private Banking och har lång erfarenhet av att förvalta kapital åt privatpersoner och med att hjälpa företag placera sin överskottslikviditet. Håkan ansvarar för kapitalförvaltningen.


Vi har kontor i Enköping, Sala och i Stockholm men finns tillgängliga för er oavsett var ni är bosatta i Sverige eller utomlands. Vi erbjuder kvalificerad kapitalförvaltning, ekonomisk rådgivning och planering. Vi tillhandahåller även familjejuridiska tjänster samt deklarationshjälp. Via samarbetspartners kan vi även se till att du hittar bra lösningar för din tjänstepension och försäkringar. Vi kommer även kunna hjälpa dig om behovet finns för mer komplex affärsjuridik.


Vi vill vara just Din Rådgivare, tillsammans skapar vi förutsättningar för en god relation och för att lyfta din ekonomi. Vi gör det genom personliga möten i våra trevliga lokaler eller på plats hemma hos dig eller på ditt företag i enlighet med era önskemål. 


Givetvis är avkastningen i fokus men vi försöker även umgås med våra kunder i andra sammanhang, exempelvis bjuder vi in till sportevenemang och seminarier inom finansiell förvaltning. Det är viktigt att man har trevligt på resan.